Advies

De kosten voor het afvoeren van onder andere bouw- en sloopafval en bedrijfsafval maken een steeds groter onderdeel uit van de totale bedrijfskosten. Om uw afvalvolume en de hiermee samenhangende kosten te reduceren, is het belangrijk dat men tijdig, uitgebreid en juist geadviseerd wordt. Het vooraf in kaart brengen van de soorten afval welke vrijkomen tijdens een proces en het bepalen van de wijze waarop deze al dan niet gescheiden ingezameld of aangeleverd worden, kunnen een aanzienlijke besparing met zich meebrengen op uw uiteindelijke bedrijfskosten. Door een juiste verwerking en inzameling wordt hiernaast ook de milieuprestatie van uw bedrijf of u als persoon sterk verbeterd. Monitor uw afvalstromen, wilt u werkelijk weten hoeveel afval u gescheiden aanlevert en wat dit scheiden u oplevert.

Container Bestellen

RCA adviseert u graag in dit vraagstuk en bij uw beslissing en heeft de reputatie haar ‘klant op maat’ dienstverleningspakket hier uiterst zorgvuldig op af te stemmen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek betreffende de mogelijke inzamelvormen.

Inzamelvormen

Afval neemt ruimte in om het zoveel mogelijk te scheiden blijven de volumes per product laag en de uitstraling netjes. Bijvoorbeeld plastic heeft specifieke eigenschappen en om het efficiënt te kunnen recyclen, moet het zo veel mogelijk apart worden ingezameld. Plastic weegt namelijk weinig maar neemt veel ruimte in beslag. Voor de inzameling van folie en plastic, zoals wikkelfolie en verpakkingsfolie zijn er speciale folie zakhouders met een metalen frame te huur waar een plastic zak van 400 of 1.000 liter in kan worden gehangen. Deze zakken kunnen tegelijkertijd met het legen van de kartoncontainer worden opgehaald dus zonder extra transportkosten. Bent u benieuwd naar het assortiment rolcontainers, perscontainers en gaaskooien neem dan gerust contact op met 072-5414171 voor meer informatie.